Meny

Liberalerna i Landskrona

Vill du vara med och förändra Landskrona? Vi vill att fler landskronabor ska vara med i arbetet med att förändra vår stad. För det behövs både kompetens och vilja, hjärta och hjärna. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något! Det finns flera sätt som du kan engagera dig på.

Some description

Liberalerna Landskrona har en egen hemsida.

VAL 2014

I år är det val till kommun, riksdag och regionen. Därför behöver vi vara många som engagerar oss och bidrar till att vi kan fortsätta vårt arbete även efter valet.

Är du nyfiken?

Kontakta gärna oss landskrona@liberalerna.se

Bli medlem

Bara genom att bli medlem visar du att du stödjer liberalernas arbete. Då får du också löpande information om hur du kan engagera dig på olika sätt. Tex genom att delta på våra medlemsmöten, vara med i våra olika arbetsgrupper och följa med när vi kampanjar. Bli medlem.

Ta förtroendeuppdrag

Som medlem i ett parti, kan man även ta förtroendeuppdrag. Det kan innebära att sitta som ledamot eller ersättare i de politiska nämnderna, t ex miljönämnden, stadsbyggnadsnämnden eller fritidsnämnden. De kommunala bolagen har styrelser där politiker sitter som ledamöter. T ex i Landskrona Hamn AB eller Landskrona Energi AB. Mer om nämnder och styrelser.