Meny

Rådgivarbrev

Det händer mycket i Landskrona. Vi har vänt skolresultaten och antalet jobb i privata företag ökar. Men vi är fortfarande bara i början av vår resa och vi har inte råd att tappa fart i stadens utveckling. Därför behövs dina idéer!

Välj en undersökning

De senaste åren har betygen för Landskronas grundskolor förbättrats rejält. Höstterminens meritvärde för åk 9 är inget undantag. Tvärtom. Betygen ligger på rekordhöga 227,6 poäng, det är en ökning med 33 % de senaste fem åren. Glumslöv skola har högst meritvärde - 244,5 poäng.

På fyra av stadens fem grundskolor har betygsresultatet höjts. På Seminarieskolan, medräknat de elever som har varit i Sverige mindre än fyra år, har meritpoängen höjts med hela 19 meritpoäng jämfört med förra hösten.

Landskronas elever och skolpersonal gör nu en kunskapsresa som vi inte har sett tidigare. Samtidigt är vår utmaning fortsatt stor - alla elever oavsett bakgrund ska nå skolans kunskapsmål. Dit når vi med höga krav och förväntningar på alla våra elever och med kunskap och arbetsro i fokus.

Jag vill önska alla rådgivare en god jul och ett gott nytt år!

Vi ses igen 2016!

Torkild

PS Svara gärna på enkäten nedan.

Betygsrekord i Landskronas skolaAnmäl dig till att bli Torkilds rådgivare

Fler ska vara med och förändra Landskrona. Idéer och förslag vinner på att alla och inte bara några, får ett ord med i laget. Det handlar om allt från skolan och tryggheten till bidragsberoendet, jobb och företagsklimatet.

Alla fält markerade med * är obligatoriska

Personuppgiftsansvarig
Liberalerna Landskrona, Storgatan 29, 261 31 Landskrona

Information om behandling av personuppgifter
Eventuella personuppgifter som lämnas till Liberalerna Landskrona behandlas i enlighet med PuL